Source Spil - Anti-DDoS I særklasse

Hej.

Tak for din interesse i SafeSurfs Anti-DDoS produkter.

I denne artikel vil der specifikt blive omtalt vores nye DDoS system indenfor gaming.

Basalt fungere vores nye Anti-DDoS via Arbors re-active mitigation. Dvs:

Yderligere har gaming communities dog oplevet angreb, som vores (samt mange andre udbydere) ikke har set med deres udstyr. Specifikt er der tale om layer 7 angreb rettet mod gaming serveres.
Derfor tilbyder SafeSurf IVS to forskellige anti-ddos pakker:

All-around community (Hele verden)
Vores all-around community pakke indeholder mitigeringen, der kører 24 timer i døgnet og har en svartid på mindre end et sekund. Mitigeringen ser og renser ondsindet angreb, på alle lag fra 3 til 7. Derudover har vi oprettet specifikke filtre til spil såsom CS:GO, hvor "IP RATE LIMIT", altså det, som er kaldt Qconnect / Source Query flood vil blive filtreret fra. Dette har dog en forhøjet ping, i det at det kører igennem tredjeparts scrubbingcenter i udlandet.

Nordic Community
Med vores Nordic Community pakke, kører vi in-house ATLAS mitigation fra ArborNetworks. Denne pakke er kun beregnet til norden, i det at der bliver filtreret meget kraftigt fra på udlandske pakker, som kommer fra lande så som Kina eller USA. Både forbindelser ud og ind bliver sorteret fra, så såfremt man har internationale spillere, skal man vælge vores all-around community pakke. Denne pakke passer dog rigtig godt til danske CS:GO/andre spil communities, da deres spillere vil have den laveste ping mulig i det mitigeringen bliver inde for Danmarks grænser. Mitigeringen kører dog her ikke 24/7, og startes dermed kun, når et angreb bliver detekteret. Normalt start for dette er cirka 30 sekunder efter start af angreb.
Efter mitigering har startet, kan der være problemer med at forbinde til alt andet, end norden. Såfremt problemer opstår (SQL, Hjemmeside, etc) kontakt da venligst vores support.

Nordic Community kan ganske kvit og frit aktiveres på alle SafeSurf / PlugHost Gamingservere. Udover l3 og 7, kan beskyttelsen også mitigere "IP RATE LIMIT", Qconnect / Source Query Flood.

Da Nordic Community pakken er en Proof of concept, kan alle danske communities ligenu få en gratis server til at teste med, for at se om det passer til deres behov.

Så kommer spørgsmålet, hvilken forskel gør det, at spilleserverens ping er 10ms højere, end normalt under All-Around pakken? Godt spørgsmål!
Desværre siden 2014 fungere CS:GO master server listen sådan, at den stortere efter IP-lande samt ping. Så hvis IP'en kommer fra Danmark, og har en lav ping -> Vil den blive vist meget højere på serveren listen. Mange gange vil din server / andre der hoster hos os endda komme op først når man søger efter mapnames / tags.

UPDATE* 21-12-18

Nordic Community systemet er nu gennem dets POC stage, og vil derfor nu være et produkt, som man kan få ved at købe en SafeSurf server.
Vi har gennem en hel måned nu testet det igennem fået testet vores nye metoder, og de virker!
-> Alle servere i Danmark vil automatisk have nordic community.
Såfremt du ser fejl med dette, skal du kontakte vores support. Vi kan ændre filtrene til lige præcis dit behov.

**CHECKET DEN 21.12.18, ER VI DE ENESTE I DANMARK DER TILBYDER FULD BESKYTTELSE IMOD CS:GO SERVERE MOD FLESTE KENDTE ANGREBSTYPER I DANMARK, DVS, SELVOM SERVEREN ER UNDER ANGREB, BLIVER PINGEN IKKE FORHØJET**

Begge pakker er blevet sikret mod 100+ forskellige angrebsmetoder. Vi kender til de fleste måder gameserver bliver angrebet på, og såfremt en ny metode findes, er vi allerede igang med at lære hvordan vi bekæmper den, og installere de rigtige parametre til vores systemer :).

Såfremt der er spørgsmål til vores anti-ddos, er man meget velkommen til at kontakte os på vores telefon nr eller via supportsag her: https://safesurf.dk/billing/submitticket.php